FeetCare Pedicure

Naast de pedicure en schoonheidsbehandelingen bieden wij ook nagelstyling aan,. 


Maak tijdig een afspraak voor een behandeling bij u aan huis.

Manicure

Handen worden de hele dag door gebruikt, maar worden vaak vergeten bij een verwen moment. De conditie van nagels en nagelriemen kan drastisch afnemen. Deze behandeling zorgt voor sterke en gezonde nagels maar ook voor een heerlijk zachte en goed verzorgde handen.


Lakken van de nagels

Het lakken van onze nagels doen we al eeuwenlang. Inmiddels staat nagellak voor verzorging, schoonheid en elegantie. Nagellak is het ultieme mode accessoire geworden om te laten zien wie je bent: stoer, een classic beauty, zacht en zoet of juist creatief. Maar je nagels mooi lakken is bovenal een extraatje voor jezelf.   


Gellak

Gellak combineert de eigenschappen van een gel met die van een nagellak in een veelvoud aan kleuren. Gellak biedt tot drie weken houdbaarheid.

BIAB

BIAB is een product op basis van gel dat de nagel weerstand biedt maar toch soepel houdt. Dit product wordt dun aangebracht. Over deze gel kan een gekleurde nagellak of gellak aangebracht worden. 


© FeetCare 2019                                                                                                                                                                                                     FeetCare pedicure is aangesloten bij                                          

ProVoet