Manicure

Handen worden de hele dag door gebruikt, maar worden vaak vergeten bij een verwen moment. De conditie van nagels en nagelriemen kan drastisch afnemen. Deze behandeling zorgt voor sterke en gezonde nagels maar ook voor een heerlijk zachte en goed verzorgde handen.


Lakken van de nagels

Het lakken van onze nagels doen we al eeuwenlang. Inmiddels staat nagellak voor verzorging, schoonheid en elegantie. Nagellak is het ultieme mode accessoire geworden om te laten zien wie je bent: stoer, een classic beauty, zacht en zoet of juist creatief. Maar je nagels mooi lakken is bovenal een extraatje voor jezelf.   


BIAB

BIAB is een product op basis van gel dat de nagel weerstand biedt maar toch soepel houdt. Dit product wordt dun aangebracht. Over deze gel kan een gekleurde nagellak of gellak aangebracht worden. 


Gellak

Gellak combineert de eigenschappen van een gel met die van een nagellak in een veelvoud aan kleuren. Gellak biedt tot drie weken houdbaarheid.

Voetpakking

Bij een voetpakking wordt de huid diep gereinigd, afvalstoffen worden afgevoerd en de bloedcirculatie wordt gestimuleerd. Ideaal dus voor mensen met vermoeide, koude en slecht doorbloede voeten. Een voetpakking geeft u een extra ontspannend effect op de voeten.


Massages

Een handmassage is rustgevend, ontspannend maar kan ook eventuele pijn in gewrichten verlichten. 


Een voetmassage is rustgevend, ontspannend maar zal ook de bloedcirculatie verbeteren.   


Waxen

SKIN’S is een techniek dat gebaseerd is op toepassing met een lage temperatuur die haren zacht en diep uittrekken, waardoor deze extreme effectief is op kort haar en bijna pijnvrij. Het gebruik van het systeem op een regelmatige basis verlengt de periode tussen het waxen en zorgt voor uitstekende, langdurige  resultaten.

Gezichtsbehandeling Brons

Oppervlakte reiniging

Diepte reiniging
Verwijderen onzuiverheden
Epileren
Afsluitende crème


Gezichtsbehandeling Zilver

Oppervlakte reiniging

Diepte reiniging
Verwijderen onzuiverheden
Epileren

Waxen

Masker
Afsluitende crème


Gezichtsbehandeling Goud

Oppervlakte reiniging

Diepte reiniging
Verwijderen onzuiverheden

Verven wimpers/wenkbrouwen
Epileren

Waxen

Masker
Afsluitende crème


© FeetCare 2022                                                                                                                                                                                                     FeetCare pedicure is aangesloten bij                                          

ProVoet