Manicure

Handen worden de hele dag door gebruikt, maar worden vaak vergeten bij een verwen moment. De conditie van nagels en nagelriemen kan drastisch afnemen. Deze behandeling zorgt voor sterke en gezonde nagels maar ook voor een heerlijk zachte en goed verzorgde handen.


Lakken van de nagels

Het lakken van onze nagels doen we al eeuwenlang. Inmiddels staat nagellak voor verzorging, schoonheid en elegantie. Nagellak is het ultieme mode accessoire geworden om te laten zien wie je bent: stoer, een classic beauty, zacht en zoet of juist creatief. Maar je nagels mooi lakken is bovenal een extraatje voor jezelf.   

Massages

Een handmassage is rustgevend, ontspannend maar kan ook eventuele pijn in gewrichten verlichten. 


Een voetmassage is rustgevend, ontspannend maar zal ook de bloedcirculatie verbeteren.


Voetpakking

Bij een voetpakking wordt de huid diep gereinigd, afvalstoffen worden afgevoerd en de bloedcirculatie wordt gestimuleerd. Ideaal dus voor mensen met vermoeide, koude en slecht doorbloede voeten. Een voetpakking geeft u een extra ontspannend effect op de voeten.

Korte gezichtsbehandeling

Oppervlakte en diepte reiniging
Verwijderen comedonen en milia
Wimpers en wenkbrauwen verven
Epileren en harsen
Opbrengen masker          


© FeetCare 2022                                                                                                                                                                                                     FeetCare pedicure is aangesloten bij                                          

ProVoet